Zadovoljstvo nam je informirati Vas o pokretanju nove web stranice  „www.visitljubuski.com“,  koja predstavlja svojevrsni turistički vodič kao i  online platformu koja će korisnicima omogućiti jednostavan pristup informacijama koje su važne pri turističkoj posjeti našeg grada.

Nova web stranica Turističke zajednice Grada Ljubuškog ima za cilj objediniti svu turističku ponudu i sve one koji čine turistički proizvod Grada Ljubuškog, smještajne objekte, ugostiteljske objekte, kulturno – povijesnu i prirodnu baštinu, pojedince i tvrtke koje organiziraju dolazak turista u Ljubuški kao i udruge koje rade na promicanju turizma.

Stranica će, uz profile na društvenim mrežama, kao dio aktivne digitalne promocijske strategije Turističke zajednice služiti za predstavljanje Grada Ljubuškog, kako na domaćem tako i na svim inozemnim turističkim tržištima. Isto tako može služiti turističkim posrednicima kao alat za pronalaženje turističkog sadržaja.

Internet stranica će biti višejezična, a radi opširnog sadržaja prijevod je u tijeku, čime želimo korištenje web stranice omogućiti što većem broju ljudi.

Izuzetno smo zadovoljni što je naša nova web stranica zaživjela i uvjereni smo da će zajedno s profilima na društvenim mrežama facebooku i instagramu i mobilnom aplikacijom Ljubuski Tour Guide Javnog poduzeća Parkovi d.o.o. Ljubuški svim posjetiteljima biti od iznimne pomoći dok planiraju budući posjet Ljubuškom. 

Turistička zajednica Grada Ljubuškog poziva sve ugostiteljsko – turističke subjekte da dostave opće podatke i fotografije svojih objekata i usluga zbog promocije istih i proširenja našeg turističkog proizvoda na email info@visitljubuski.com. Sudjelovanje u zajedničkoj promociji preko web stranice je besplatno za sve zainteresirane.

Izvor: Turistička zajednica Grada Ljubuškog 

error: Content is protected !!