Policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj ukinut je prije dva tjedna, a na isto se prošli tjedan odlučila i Vlada Federacije BiH. 

Ukidanje restriktivnijih mjera razveselilo je mnoge, a posebno mlade.Povratkom noćnog života “prodisali” su gradovi diljem Hercegovine. Proteklog vikenda izlazilo se po raznim noćnim klubovima u Hercegovine, a pravo ludilo tek dolazi jer se bliži ljeto, a ponovno otvaranje najavili su poznati noćni klubovi. Epidemiološka slika u BiH sve je povoljnija, navodi jabuka.tv. U protekla 24 sata u ŽZH su zabilježena četiri, a u HNŽ-u 20 novih slučajeva koronavirusa. Svi se nadamo da će se ovaj trend nastaviti i da ćemo se jako brzo u potpunosti vratiti normalnom životu. Prošlih vikenda krenulo se opet izlaziti u Golden Cube u Mostaru, Diamond u Ljubuškom, Elements u Tomislavgradu, Vivu u Posušju, Luxe u Livnu, a pravo ludilo tek dolazi.

Ovog petka svoja vrata nakon dugo vremena otvara Gaudeamus u Posušju, a 4. lipnja zabava će početi i u Dalekoj obali u Mostaru, navodi posusje.info.

Iz TABOO Bar Restaurant najavili su kako će se ove srijede Mostarci moći zabaviti uz Valentina. 

U Gastro Pub Nova Priča ovog vikenda stižu Antoniette i Goca Tržan. 

U VIVA Caffe & Lounge Bar gosti se mogu zabaviti i srijedom. 

A u Širokom Brijegu gosti pronalaze zabavu u House Baru.

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!