Nogometna euforija trese Posušje. Susret pretposljednjeg kola m:tel Prve lige FBiH igrat će se pred navijačima u subotu. 

-Broj mjesta je ograničen zato požurite po svoju ulaznicu kako bi osigurali svoje mjesto na povijesnoj utakmice kluba s Mokrog Doca. Nakon utakmice zajedno ćemo, uz prigodan program, proslaviti veliki uspjeh i povratak u elitni rang BiH nogometa, priopćeno je iz HŠK Posušje. 

-Čekali smo dugo da ponovno budemo tu gdje smo sad. Uoči velike i povijesne utakmice gdje se navijači vraćaju nakon dugo vremena na Mokri Dolac. Navijači Posušja i građani Posušja odlučili su organizirati sutra od 15 ati druženje i čišćenje stadiona Mokri Dolac. Cilj akcije je urediti kompletne tribine, ušminkati parkinge i plato gdje će se održati velika fešta i druženje navijača, igrača i ostalih gostiju. Slike našeg grada obići će regiju i zato želimo poslati snažnu poruku iz našeg Posušja. Pokažimo svima koliko ga volimo! Vidimo se sutra od 15 sati na stadionu Mokri Dolac!, navode iz HŠK Posušje

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!