U sklopu Ljubuški outdoor festivala biti će predviđen i kanuing na Trebižatu.

Za ovaj dio festivala zadužena je “Udruga Tajna prirode”, a predsjednik udruge Stanko Zlopaša ističe kako će na samom otvaranju upriličiti radionicu iz kanuinga za odrasle i djecu.

“Naš dio sudjelovanja u festivalu se odnosi na dio na vodi. U sklopu toga na samom otvaranju festivala, u petak planiramo organizirati radionicu za roditelje i mlade koja uključuje osnove upravljanja kanuom, kako se koristi oprema i kako se uživa u samoj aktivnosti”, ističe Zlopaša.

Nakon radionice s roditeljima i djecom biti će organizirana malena vožnja za roditelje i djecu uz sve mjere predostrožnosti.

“U pratnji vodiča ćemo odraditi dionicu od par stotina metara, gdje će i najmlađi imati priliku iskusiti kako je to proći kroz brzake što je meni jedna od najprimamljivijih stvari na vodi”, kaže Stanko.

Više o svemu što se planira poslušajte u audiozapisu

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH. Generalni sponzor festivala je tvrtka Džajić commerce Ljubuški.

Dubravka Mijatović / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!