Treći je dan priprema hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju. Svoja razmišljanja uoči predstojećeg Eura podijelio je Nikola Vlašić, iza kojega je sjajna sezona u dresu moskovskog CSKA.


– Imam dobar predosjećaj. Mislim da imamo dobru ekipu i ako budemo bez ozljeda i dali sve od sebe, mislim da možemo napraviti rezultat, izjavio je Vlašić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Otkrio je i na kojoj poziciji se najbolje osjeća, te je li mu Andrej Kramarić konkurent za prvih 11.

– Najbolje se osjećam na poziciji ‘desetke’, ali nije mi problem ni ‘osmica u rombu’. Mislim da je Andrej odličan igrač i ne gledam ga kao konkurenciju, nego mislim da će nam svaki igrač s takvim kvalitetama pomoći. Ono što je najbolje za momčad, neka bude u datom trenutku.

Iza Nikole Vlašića izvrsna je sezona u Rusiji.

– Ne bih rekao da sam prerastao rusku ligu. Imam ugovor sa CSKA još dvije godine, vidjet ćemo što će biti. Ne želim ništa unaprijed govoriti, vidjet ćemo što će biti  poslije Europskog prvenstva, sjest ćemo i donijeti najbolju odluku za mene i za klub, kaže Vlašić.

Vatreni otvaraju Euro protiv Engleske 13. lipnja.

– Na Wembleyju protiv Engleske bit će spektakl. Svi jedva čekamo tu utakmicu, dodaje Vlašić.

– Dosta igrača je imalo i možda najbolje sezone u svojim karijerama i ako to prenesemo na reprezentaciju, to može biti odlično i možemo očekivati dobar rezultat, rekao je Nikola Vlašić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!