Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Mostaru u svibnju obilježava svoju desetu godišnjicu postojanja. Obljetnica će se obilježiti prikladnim programom u trajanju od dva dana.

U ovih 10 godina postojanja Farmaceutski fakultet iznjedrio je pet generacija magistara farmacije koji su većinom pronašli posao u struci u svojoj zemlji, a može se pohvaliti i nizom projekata, aktivnosti, domaćim i međunarodnim suradnjama. Jedan od takvih projekata je i organizacija znanstveno-stručnog skupa pod nazivom „Mostarski farmaceutski dani“ koja će se održati 31. svibnja 2021. godine.

Vjerujemo kako će ovaj skup zahvaljujući stručnim predavačima sa Sveučilišta u Mostaru i zanimljivim i aktualnim temama iz područja farmaceutskih i biomedicinskih znanosti, prerasti u tradiciju naše visokoškolske ustanove.

Pozivamo sve zainteresirane magistre farmacije da nam se pridruže na znanstveno-stručnom skupu „Mostarski farmaceutski dani“ koji će ove godine biti organiziran u virtualnom obliku, a sve informacije o ovom skupu možete pronaći na službenoj stranici Farmaceutskog fakulteta – farf.sum.ba.

Svečana promocija monografije bit će održana 1. lipnja 2021. godine, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama te određenim brojem uzvanika.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!