Danas će u Bosni biti sunčanije prijepodne, dok se u drugom dijelu dana u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle.

U večernjim satima kiša će zahvatiti veći dio Bosne. U Hercegovini sunčano prijepodne. Povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 stupnjeva Celzija, na jugu zemlje do 15. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23, na jugu zemlje do 28.

U Sarajevu sunčanije prijepodne. U drugom dijelu dana umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 7, a najviša dnevna oko 22 stupnja.

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa slabom kišom u većem dijelu zemlje. U poslijepodnevnim satima prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 24°C.

U ponedjeljak će u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno sa slabom kišom ili pljuskom. U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 24°C.

U utorak, 1. lipnja u Bosni će prevladavat umjerereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne u centralnim i istočnim područjima Bosne se očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu od 12 do 17, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 20 do 25 stupnjeva.

Sunčano uz umjerenu oblačnost očekuje se u srijedu, 2. lipnja. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 26 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!