Posljednje kolo m:Tel Premijer lige na programu je danas, a sve utakmice će se kao i u prethodna dva navrata odigrati u 17h. Tri hercegovačka tima su pretendenti na dva mjesta koja vode u europska natjecanja, a nažalost po navijače HŠK Zrinjski, najaslabije akcije ima upravo šesterostruki prvak BiH. 

Plemići danas pred sobom imaju teškog protivnika koji se kroz sezonu pokazao izuzetno neugodnim za Mostarce. Tim Tuzla Cityja ne želi porazom završiti ovu sezonu, a Zrinjski s druge strane, nasušno treba pobjedu. I ako Zrinjski pobijedi, ne ovisi sam o sebi. Osluškivat će u tom slučaju Plemići rezultate iz Bijeljine gdje Široki gostuje kod već otpisanog Radnika, te Doboja kraj Kaknja gdje Mladost, koje je riješila brige oko opstanka, dočekuje Velež. Ukoliko Široki slavi u Bijeljini, Zrinjskom će trebati remi ili poraz Veleža na MGM Areni. 

Ako ‘Rođeni’ odigraju neriješeno stvorit će se mini tablica s ova tri kluba s istim brojem bodova u kojoj najslabiju gol razliku ima Široki. Ukoliko Velež izgubi, što je malo vjerojatno, ond će on ostati bez Europe. Kalkulacija je nekoliko, no iskreno, Zrinjskom će danas trebati malo čudo. Plemići u posljednjih nekoliko kola igraju dobro, no nažalost, forma je možda malo prekasno došla. No, sve ćemo znati danas oko 19h. Titula je nakon 10 godina pripala Borcu iz Banja Luke, dok bi Zrinjski, nakon osam sezona koliko je uzastopno igrao u Europi, danas nažalost, mogao ostati bez nastupa u istoj.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!