Osim izgledom Čolićeva nasljednica pažnju privlači i skupocjenim krpicama, a često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a lani je upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača.

Una Čolić (19), starija kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravka Čolića, u posljednje vrijeme privlači pozornost provokativnim fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Na Instagram Storyju objavila je selfie na kojem je u prvom planu njen duboki dekolte, a uz fotografiju je citirala pobjedničku pjesmu Eurovizije “Zitti E Buoni” grupe Maneskin.

Una Čolić | Autor : Instagram

Osim izgledom Čolićeva nasljednica pažnju privlači i skupocjenim krpicama, a često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a lani je upisala fakultet.

Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru (13) dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine, piše Vecernji.hr.

– Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim – kazao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!