U utakmici pretposljednjeg, 25. kola Druge lige FBiH, skupina „Jug“ nogometaši Ljubuškog slavili su protiv drugoplasirane momčadi Klisa rezultatom 2:0 (1:0).

Kako su ljubuški nogometaši u posljednjem kolu slobodni ovo je bila posljednja utakmici u sezoni za pamćenje i prigoda za proslavu.

Da se na Babovcu sprema prava svečanost dalo se primijetiti prilikom izlaska na teren kad su gostujući igrači naplavili „špalir“ kroz koji su na teren istrčali prvaci Druge lige FBiH – skupina Jug, nogometaši Ljubuškog, a kapetan gostiju uručio je uz čestitke i buket cvijeća.

Što se same utakmice tiče ona je zadovoljila navijače koji su se konačno pojavili na tribinama i pljeskom podržala svaki dobar potez, bez obzira koja ga je momčad napravila.

Domaćine je u vodstvo u 12′ susreta doveo Tomoslav Bošnjak iz slobodnog udarca, a točku na “i” i naslov prvaka lige u stavio je Marko Čuljak u 84′ utakmice, nakon čega je uslijedilo slavlje na Babovcu koje se kasnije nastavilo na platou vodopada Kravice gdje su se u „neko doba“ pojavili još jedni prvaci, rukometaši Izviđača, pa je fešta bila potpuna.

M.Kraljević/Radio Ljubuški

error: Content is protected !!