Britanski premijer Boris Johnson u subotu poslijepodne u Westminsterskoj katedrali izmijenio je bračne zavjete sa zaručnicom Carrie Symonds.

Par je prije svega šest dana poslao pozivnice za vjenčanje 30. srpnja. No, kako piše Daily Mail, to je sve bio dio plana kako vjenčanje održat tajnim, a na vjenčanje su nenajavljeno i iznenada pozvali svega 30 gostiju.

Cijelo planiranje i organiziranje vjenčanja bilo je strogo čuvana tajna, tako da je za njega znao tek uzak krug Johnsonovih suradnika. Dugo se i čekalo na službenu potvrdu vjenčanja, a tek dan poslije glasnogovornik Downing Streeta je rekao: ‘Premijer i gospođa Symonds vjenčali su se jučer popodne na maloj svečanosti u Westminsterskoj katedrali. Par će iduće ljeto proslaviti vjenčanje s obitelji i prijateljima.’

Carrie Symonds, koja s premijerom ima jednogodišnjeg sina, uzet će suprugovo prezime.

Dan nakon vjenčanja na društvene mreže procurile su prve fotografije novopečenog bračnog para, nakon što je premijerov ured i službeno potvrdio kako su Boris Johnson i Carrie Symonds izmijenili zavjete. Slike novopečenog bračnog para djelo Rebecce Fulton, profesionalne fotografkinje za vjenčanja na čijoj internetskoj stranici je navedeno kako se cijene fotografiranja kreću od otprilike 20 tisuća kuna za ‘cjelodnevno fotografiranje vjenčanja’, piše tportal.

33-godišnja Carrie je za tajno vjenčanje odjenula bijelu vjenčanicu od vezenog tila. Uz haljinu brenda Costarellos čija se cijena kreće oko 25 tisuća kuna Carrie je u kosi je nosila vjenčić od bijelog cvijeća.

izvor: narod.hr

error: Content is protected !!