Slavko Bralić, 28-godišnji središnji branič vratio se u NK Osijek, objavili su iz kluba. U Gradski vrt dolazi kao slobodan igrač, a zadnju epizodu imao je u dresu Vojvodine.

Bralić je već nosio dres Bijelo-plavih u sezonama 2013./14. i 2014./15., upisao je ukupno 47 nastupa uz jedan pogodak pa krenuo tražiti igraču afirmaciju izvan HNL-a. U BiH igrao je za Široki Brijeg, u Azerbajdžanu za Neftči Baku, a okušao se još i u AE Larisa iz Grčke te Vojvodini iz Srbije.

S Osijekom je potpisao ugovor do 2024. godine, a u Gradski vrt dolazi kao slobodan igrač.

– Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam dio takvog Osijeka. Promijenilo se i dosta igrača, mislim da sam iz aktualnog kadra samo s kapetanom Milom Škorićem dijelio svlačionicu, ali u ovom gradu imam mnoge prijatelje i siguran sam da neću imati problema s uklapanjem u momčad. Potrudit ću se da opravdam povjerenje Nenada Bjelice i tako mu zahvalim što me doveo, a u svakom trenutku, na treninzima i na utakmicama, ću se truditi da pomognem Osijeku da bude što bolji i da ostvari svoje ciljeve, rekao je Bralić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!