Tužnu vijest na društvenim mrežama jutros je podijelila pjevačica Meri Cetinić (67). U dirljivoj poruci oprostila se od kćeri Ivane Burić.

Njezina kći preminula je, kako piše, u 44 godini u bolnici KBC Split.

-S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor… činile su naš život sretnim, prepun ljubavi… Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno…Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama… a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu…Tvoje stotine puta ponavljano “Mami, I love you” odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi…… – napisala je tužna majka.

Pjevačica Jasna Zlokić (66), potresena je viješću.

-Nisam se čula s Meri, vijest sam sinoć kasno doznala. Javili su mi prijatelji iz Splita. Još je rano da smetam Meri, a i treba se pripremit za to. Ivanu sam, naravno, znala. Ivana je jedno divno, toplo biće, milo, muzikalno, obrazovano. Da tako brzo ode, baš tuga. To je iz dubine srca, baš sam tužna i tako bolna. Dijete je to. To je strašno bolno, za Mericu sigurno pogubno. To je teška bol i teška rana koja sigurno nikad zacijelit neće – rekla je potresena Jasna Zlokić za 24sata.

Tomislav Bralić (52) iz klape Intrade zatečen je preranim odlaskom kolegice. 

-Čuo sam kasno sinoć da je Ivana umrla. Ivaninu pjesmu koju je napisala ‘Sritan čovik’ često smo pivali. Pogodilo me to da je više nema, ne znam što reći. Bila je mlada. Iskrena sućut Merici i cijeloj obitelji od mene i klape Intrade – rekao je Tomislav Bralić.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!