Policija iz Broda uhitila je B.L. iz tog mjesta dok se traga za njegovim ocem B.L., a osumnjičeni su za napad na policajce koji su intervenirali po prijavi da otac i sin bespravno sijeku šumu. Kako saznaju Nezavisne osim psovki policajcima, jedan od osumnjičenih je upalio motornu pilu kojom je prijetio policajcima.

“Policijski službenici Policijske uprave Doboj, jučer su uhitili B.L. iz Broda, zbog osnova sumnje da je istog dana izvršilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo krađa, dok se za drugim licem još uvijek traga”, naveli su iz policije.

Naime, kako su naveli, polkicija je postupila po prijavi da u privatnoj šumi na području općine Brod dvije osobe vrše bespravnu sječu šume.

“Službenici Policijske stanice Brod su na licu mjesta zatekli B.L. i B.L., oba iz Broda, koja su uputila verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima, a potom je B.L. sa upaljenom motornim pilom krenuo prema policajcima “, navodi se u priopćenju. Kako je potvrđeno, oglušivši se na sva naređenja otac i sin su pobjegli traktorom, a policajci su stgli i uhitili sina, dok se za njegovim ocem još uvijek traga.

Kako “Nezavisne” saznaju, dok su osumnjičeni bježali od policije ostali su bez plijena, jer su se drva, koja su bila natovarena na traktoru, rasula po šumi.

Izvor:nazavisne.com