Koncert Glazbene škole Široki Brijeg pod nazivom “Večer hrvatskih skladatelja” u srijedu navečer u Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu otvorio je Tamburaški orkestar nakon kojeg su nastupili mnogobrojni učenici izvodeći skladbe na glasoviru, violini, flauti i harmonici.

Franjevačka galerija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a večer prepuna vrhunskih skladbi i izvođača. Nastupi učenika osnovne i srednje Glazbene škole koji su svoje glazbeno umijeće pokazali izvodeći skladbe hrvatskih skladatelja nagrađivani su dugotrajnim pljeskom, kao i nastup Dječjeg zbora pod ravnanjem Marka Salavarde, Djevojačkog zbora pod ravnanjem Marije Čolak i Tamburaškog orkestra pod vodstvom Joška Sliškovića, priopćeno je iz Grada Široki Brijeg.

Inače, program za koncert pripremili su Marko Salavarda, Željka Naletilić, Luka Kraljević, Mateja Milićević, Marijana Čutura, Nikolina Vukoja – Pinjuh, Aleksandar Stojanović, Nina Puzić, Joško Slišković i Ante Slišković.

Na samome kraju koncerta nazočnima se prigodnim riječima obratila ravnateljica Glazbene škole Široki Brijeg Tonćika Kolobarić koja je izrazila zahvalnosti svima na velikoj podršci tijekom cijele školske godine, a podijeljeni su i prigodni pokloni učenicima i profesorima koji su tijekom godine osvajali nagrade na domaćim natjecanjima.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!