HDZ je jutros u 7 sati na Facebooku objavio snimku iz 2013. godine na kojoj se vidi kako tadašnji premijer Zoran Milanović pada s oklopnog vozila Patrije.

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).
Unatoč tome što je predsjednik #HDZ i #VladaRH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.
Jednako tako, hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio #SaborRH, a nije ga ni čestitao 🇭🇷 građanima.
To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim “kolodvorom” i “kasarnom”, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima 🇭🇷 države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.
Za hrvatski narod, 🇭🇷 branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, objavili su.

Izvor: narod.hr