Nakon dva slobodna dana, koje su dobili poslije dvoboja s Armenijom, hrvatski nogometni reprezentativci ulaze u završnu fazu priprema za Europsko prvenstvo.

Do 12.30 Vatreni će se ponovno okupiti u Zagrebu, a u 18 sati na rasporedu je trening na Maksimiru. Priključuju se igrači iz mlade reprezentacije, Joško Gvardiol, Luka Ivanušec Domagoj Bradarić, a dolaze kao ravnopravni članovi na svojim pozicijama. – Pokažu li kroz treninge da mogu na njih računati, neće biti samo prolaznici, istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.

Reprezentativci će prenoćiti u Zagrebu, a u subotu ujutro odlaze u Bruxelles, gdje će dan poslije odigrati pripremnu utakmicu s Belgijom, što će im biti posljednji pripremni dvoboj uoči Eura i dvoboja s Englezima 13. lipnja.  

– Protiv Belgije ćemo igrati kako planiramo i protiv Engleske. Belgija će biti pravi test za Englesku, gdje ćemo morati zapeti, oni su prvi na svijetu na Fifinoj ljestvici. Nećemo imati veliki posjed lopte, ali moramo se vratiti u igru i pokazati snagu i karakter, rekao je Dalić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!