Očevidom požara vikendice kod Bjelovara u kojem su u noći sa subote na nedjelu poginule dvije osobe, rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je ranije danas o požaru u jednoj vikendici u Puričanima pokraj Bjelovara. Dojavu o požaru u vikend naselju u Puričanima Policijska uprava je zaprimila od Centra 112 jutros u 05.13 sati.

Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara pri čemu su u vikendici pronašli dvije mrtve osobe, priopćila je bjelovarsko-bilogorske PU.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru Larisa Kerekeš, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba i policijskih službenika ove policijske uprave.

Mediji neslužbeno navode da su u požaru smrtno stradala dvojica mladića.

– Sinoć je došlo do požara u vikendici, u vikend-naselju u Puričanima. PU bjelovarsko-bilogorska dojavu centra 112 zaprimila jutros u 5.13 sati. Pripadnici JVP-a Grada Bjelovara su požar gasili, pri čemu su u vikendici pronašli dva mrtva tijela. Očevidom rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba, rekla je Maja Brubić Barbir, glasnogovornica PU Bjelovarsko – bilogorske.

– Evo, jutros čujem što se dogodilo… Teško, strašno, komentirao je očevidac Saša Šapić.

– Zaspali su i jednostavno je došlo do požara. Navodno su pekli odojka i ostalo je žara u kaminu. Nažalost, evo… Dva dečka…, komentirao je jedan građanin.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!