Zagrebačka policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uhitila 56-godišnjaka, osumnjičenog da je u petak oko 16 sati u mjestu Čeglje nakon svađe i tučnjave pokušao ubiti 52-godišnjaka, nakon čega je pobjegao, priopćeno je u nedjelju iz policije.

Kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom provedeno je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, navela je Policijska uprava zagrebačka (PUZ) na službenim internetskim stranicama.

Osumnjičeni 56-godišnjak se oko 16.10 u petak 4. lipnja u polju u Čegljima verbalno sukobio s 52-godišnjakom, nakon čega ga je fizički napao i udario šakom u glavu.


Nakon toga 56-godišnji napadač je izvukao nož kojim je ponovno nasrnuo na 52-godišnjaka. ‘U namjeri da ga usmrti, zamahnuo je prema njegovoj glavi te mu zadao posjekotinu na lijevoj strani glave’, navodi policija.

Uzmičući, 52-godišnjak je pao na tlo, no, dodaje se iz PUZ-a, ‘niti tada osumnjičeni nije odustao od namjere da ga usmrti pa je ponovno nožem nasrnuo na njega i zadao mu ubodnu ranu u lijevu potkoljenicu’.

Daljnji napad spriječili su 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji napadnutog 52-godišnjaka, kojoj je osumnjičeni 56-godišnjak tom prilikom zadao reznu ranu ruke i nadlaktice. Nakon toga je otišao s mjesta napada.

Liječnička pomoć 52-godišnjaku i 48-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je uhićen. Nakon kriminalističkog istraživanja doveden je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!