Glumca Miljana Davidovića iz telenovele “Igra sudbine” prije dvije večeri prebili su u Novom Sadu jer je u seriji zario nož u stomak omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću.

Miljan, koji igra negativca Janka, završio je, srećom, samo s modricom na oku.

“Ljudi misle da se serija stvarno događa. Čovek je verojatno pomislio da je lik kog igram stvaran i htio je da se s njim obračuna. Šokiran sam”, kaže Miljan za Kurir.

Glumac je fotografiju poslao kolegici iz serije, ali nema namjeru tužiti svog napadača.

“On je mene samo jednom udario pesnicom. Imam modricu ispod oka. Neću ga tužiti. Još mi samo treba da se vucaram po sudovima. Apeliram na ljude da dođu sebi. Kako im objasniti da to nije stvarnost, da je samo serija. Mi smo samo glumci koji igramo te likove. Cijeli incident mi je jednako bizaran kao i onaj od prije mnogo godina kad su Srbi potpisivali peticiju da Kasandru puste iz zatvora”, objašnjava dramski umjetnik.

U seriji Janko je glavni Matijin suradnik u mnogim mutnim radnjama. Ono što je publici teško da razluči jeste razlika između fikcije i stvarnog života, te tako često ne mogu shvatiti da se Matea Milosavljević, koja u seriji tumači lik Sofije Šubarević, i Olja Lević, poznatija kao Mila, privatno odlično slažu i druže.

Miljan je rođen 30. studenog 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umjetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića.

Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledat ćemo ga u filmu i seriji “Toma”, a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu “Vikend s ćaletom”.

Da se cijela glumačka postava fantastično provodi izvan seta, dokaz su i fotografije na glumčevom Instagramu.

/HMS/

error: Content is protected !!