Vijest o dolasku prinove, Meghan Markle i princ Harry javnosti su obznanili putem stranice svoje humanitarne zaklade, a nakon što je djevojčica rođena par je odmah nazvao kraljicu i ostatak obitelji

Kako su ove nedjelje otkrili u službenom priopćenju javnosti, Meghan Markle u petak je na svijet donijela djevojčicu kojoj je sa suprugom, princom Harryjem, odlučila nadjenuti ime Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor u čast njezine bake Diane i prabake Elizabete (koju je suprug Philip zvao ‘Lilibet’), piše T-portal.

Reakciju kraljevske obitelji na sretnu vijest javnost nije mograla dugo čekati. Na društvenim mrežama kraljevske obitelji osvanula je čestitka s fotografijom Meghan Markle i princa Harryja snimljenom na dan njihovog kraljevskog vjenčanja 2018. godine.

‘Čestitamo vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na rođenju Lilibet Diane! Kraljica, princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea oduševljeni su vijestima. Lilibet je 11. praunuka Njezinog Veličanstva’, stoji u opisu fotografije objavljene na Instagram profilu kraljevske obitelji.

U čestitkama paru pridružili su se i vojvoda i vojvotkinja od Cambrdigea. Harryjev brat i njegova šogorica, Kate Middleton, podijelili su fotografiju trudne Meghan Markle s princom i sinčićem Archiejem u naručju napisavši: ‘Oduševljeni smo sretnom viješću o dolasku Lili. Čestitke Harryju, Meghan i Archieju’

Izvor: narod.hr/tportal.hr