U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju poslijepodne dogodila u Turnju na cesti D-8, u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i motocikl, na mjestu događaja poginula je jedna osoba, a dvije osobe su kolima Hitne pomoći prevezene u Specijalnu bolnicu za ortopediju u Biogradu.

Zadarska policija priopćila je da je u nedjelju u 17,05 sati primljena dojava da je na cesti D-8, u Turnju došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i motocikl.

U nesreći je na mjestu događaja poginula jedna osoba dok su dvije osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Specijalnu bolnicu za ortopediju u Biogradu.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida kojim rukovodi zamjenik Županijskoga državnog odvjetništva u Zadru, na navedenoj dionici ceste D-8 od 17.05 sati promet je obustavljen i teče alternativnim pravcem Sv. Petar -Raštane Donje-Sikovo-Sv.Filip i Jakov.

Nesreća kod Petrinje

U mjestu Taborište nedaleko Petrinje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je u nedjelju kasno poslijepodne poginuo 38-godišnji vozač osobnog automobila.

Policijska uprava (PU) sisačko-moslavačka izvijestila je da je u nedjelju oko 19 sati vozač svojim osobnim automobilom sletio s kolnika i poginuo na mjestu događaja.

Očevid na mjestu nesreće je u tijeku.  

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!