U prekrasnom rovinjskom ambijentu naša nogometna reprezentacija brusi posljednje detalje kako bi u prvom susretu na Euru s Engleskom na Wembleyu u nedjelju ostvarila rezultat koji se očekuje od viceprvaka svijeta, a kada je naša nogometna javnost u pitanju, to je uvijek i samo pobjeda. Svjesni su toga i u našem taboru. 

Edin Mahmuljin, reporter HTV-a javio se iz Rovinja u Sport i rekao kako je nogometna reprezentacija imala idealne uvjete za trening.



– Na treningu je izbornik Dalić radio s igračima puno žešće nego jučer kad je bio rehabilitacijski trening. Nakon utakmice protiv Belgije bio je odmor, a danas se radilo punom parom. Napadački i obrambeni dio. Oni u napadu su vježbali svoje akcije, a obrambeni dio svoje. Postava je izgledala vrlo slično kao i protiv Belgije. Dalić je u jednom trenutku promiješao uloge i stavio u napad Rebića, maknuo Petkovića, a Vlašić je bio desno. To su sve finese koje je izbornik “polirao” za povijesni susret na Wembleyju. Situacija je sjajna što se tiče atmosfere, rekao je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!