Veliko oduševljenje navijača Hajduka izazvao je ostanak Marka Livaje na Poljudu, a zahvalnost izražavaju njegovoj supruzi Iris Rajčić, koju smatraju zaslužnom za produženje ugovora Hajduka i Livaje do ljeta 2024. godine.

– Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo, stoji u priopćenju Hajduka nakon potpisa novog trogodišnjeg ugovora s najboljim igračem splitske momčadi prošle sezone.

Livaja je imao bolje financijske ponude, no odlučio je ostati u Splitu, a navijači su zamjetili kako je njegova supruga na društvenim mrežama podržavala poruke s hashtagom #livajaostani. Smatraju da ga je ona nagovorila na ostanak nakon rođenja drugog djeteta, a danas je objavila fotografiju kćerkice s očevim dresom i simpatičnu zahvalu jednog navijača.

– Pozdrav Iris. Kad ti god bude tribalo ić u dućan slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći… Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja… Lijep pozdrav i svako dobro… ŠAMPIONI!, napisao je simpatizer Hajduka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!