Nakon dugo vremena i brojnih mjera koje su stupile na snagu nakon pojave Korona virusa, konačno će se održati prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini. Led će probiti najveća glazbena bosanskohercegovačka zvijezda Halid Bešlić, a  nastupit će 1.srpnja 2021. godine na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih preko 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Uz njegove brojne bezvremenske hitove poput ‘’U meni jesen je’’, ‘’Prvi poljubac’’, ‘’Zlatne strune’’, ‘’Miljacka’’, ‘’Romanija’’, ‘’U meni jesen je’’, itd., odrastale su i odrastati će generacije.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti u 20:30 sati nastupom grupe Sinergija, a ulaznice će biti u prodaji do kraja tjedna. Sve informacije o koncertu pratite na društvenim mrežama organizatora; IG @agencija.primera, FB Primera.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!