Zahvaljujući lijepom vremenu pobožnost Srcu Isusovu i sveta Misa slavljeni su na vanjskom Oltaru u svetištu Presvetog Srca Isusova u Studencima.

Pobožnost Srcu Isusovu molili su i pjevali članovi liturgijske sekcije „Novog srca“, mješovitog župnog zbora „Vrelo života“ i Tamburaši koji su svirali i pjevali i na svetoj Misi.

Sedme večeri koncelebrirano misno slavlje predvodio je don Joko Blažević, župnik iz Vinjana, a koncelebrirali su don Branko Šimović svećenik iz studenačke župe, ovogodišnji mladomisnik don Vinko Nenadić, te još trojica svećenika koji su prije pedeset i jednu zajedno s don Jokom krenuli u Sjemenište, don Ante Pavlović – Ćane župni upravitelj u Studencima, Don Ivan Kordić župnik na Ledincu koji je u Studencima bio kapelan prije rata i don Pero Pavlović župnik na Rotimlji.

U propovijedi je don Joko govorio o osam blaženstava, te o ljubavi prema Srcu Isusovu kroz srce majke, oca, sina, brata, sestre….

I ove je večeri za Ispovijed na raspolaganju bilo više svećenika koji cijelo vrijeme duhovne priprave za proslavu patrona župe i svetišta stoje na raspolaganju župljanima i hodočasnicima.

M.Kraljević/Radio Ljubuški

error: Content is protected !!