Američki roker Bruce Springsteen najavio je u ponedjeljak da se njegov show na Broadwayju vraća u lipnju čime će postati prva megazvijezda koja će nastupati za publiku u zatvorenom prostoru otkako se New York počeo otvarati. 

‘Springsteen na Broadwayju’ primat će samo cijepljenu publiku, priopćila je produkcija. Svi će morati pokazati potvrdu o potpunoj procijepljenosti.

Springsteen, 71-godišnjak iz New Jerseyja, 236 puta izveo je svoj program između listopada 2017. i prosinca 2018. Dijelio je s publikom osobne priče i ilustrirao svoje životno putovanje uz akustične izvedbe pjesama.

Iako može rasprodati divovske koncertne dvorane i stadione, The Boss je za svoju posljednju izvedbu izabrao kazalište St. James koje prima oko 1700 ljudi. ‘Springsteen na Broadwayju’ izvodit će se od 26. lipnja do 4. rujna.

Tek nekoliko kazališta otvorilo je svoja vrata na Broadwayju, a prve veće produkcije očekuju se najranije u rujnu. Mjuzikl “Hadestown” otvara svoja vrata 2. rujna.

– Volio sam raditi na ‘Springsteenu na Broadwayju’ i oduševljen sam što su me pozvali da repriziram show u sklopu ponovnog otvaranja Broadwayja, rekao je Springsteen.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!