Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i igrač Barcelone u četvrtak je posjetio Konjic gdje su ga ugostili općinski načelnik Osman Ćatić sa suradnicima, predsjednik FK “Igman” Konjic Đahid Muratbegović te mladi konjički nogometaši iz Omladinskog pogona.

– Prvi put sam u Konjicu, vrlo sam iznenađen dočekom i gostoprimstvom i iskreno se nadam da ću imati priliku u budućnosti više upoznati ovaj grad. Drago mi je da sam se družio s dječacima iz Konjica, koji treniraju i žive nogomet, koji imaju svoje snove i trude se – kazao je Pjanić tijekom posjeta, poručivši im da vjeruju u sebe jer u životu je sve moguće, priopćeno je iz Općine Konjic.  

– Ovo je velika čast za grad i naš klub jer on je naš idol – naglasili su članovi Omladinskog pogona Harun Hebibović i Ibrahim Zahirović, koji su zahvalili Pjaniću na posjetu i druženju. – Osmijesi na licima naših mladih članova Kluba sve govore – istaknuo je Đahid Muratbegović, predsjednik FK “Igman” Konjic, koji se također zahvalio na posjetu te poručio mladim Konjičanima da iskoriste uvjete koje nudi stadion FK “Igman” i novi moderno uređeni pomoćni teren da vrijedno treniraju i trude se, kako bi u budućnosti ostvarili uspjeh, kakav je do sada zabilježio Miralem Pjanić u svojoj karijeri.

Tijekom posjeta načelnik Osman Ćatić i predsjednik FK Igman Đahid Muratbegović, Pjaniću su uručili dres tog kluba, knjige koje svjedoče o stogodišnjoj tradiciji nogometa i drugih sportova u Konjicu te sliku s motivom Stare kamene ćuprije koju je danas pohodio ovaj uspješni bh. nogometaš.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!