Policijski službenici PU Mostar su u posljednjem vremenskom razdoblju radeći na sprečavanju i prevenciji teških kaznenih djela, lišili slobode osobe inicijala B.B. /1999/ iz Mostar i A.M. /1993/ iz Gornji Vakuf- Uskoplje, za koje postoji osnovana sumnja da su na području grada Mostara počinili više KD.

Osumnjičeni su u posljednih mjesec dana na području nadležnosti PU Mostar izvršili šest provalnih krađa u ugostiteljske objekte, poduzeća, gospodarske objekte i obiteljske kuće, gdje je otuđena veća količina vrijednih predmeta i alata, te je pričinjena materijalna šteta. Policijski službenici su kod osumnjičenih pronašli veću količinu otuđenih predmeta, bakrene ploče sa Srpske pravoslavne crkve u Mostaru, te određenu količinu narkotičkih sredstava. Predmeti koje su otuđili osumnjičeni su vraćeni vlasnicima nakon kriminalističke obrade.

Odjel kriminalističke policije PU Mostar podnijeti će prijavu protiv osumnjičenih nadležnom Tužiteljstvu za KD “Teške krađe” i KD “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”, stoji u priopćenju.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!