Hrvatski nogometaši u nedjelju otvaraju EURO protiv Engleske. Vratar “Vatrenih” Dominik Livaković komentirao je igru Engleske i tko je najopasniji u njihovim redovima na konferenciji za medije. 

Istaknuo je važnost prve utakmice.

– Jako je bitna prva utakmica turnira i svi znamo što nam znači. Jako je bitno početi turnir s pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo ga ostvariti, rekao je.  

Iskustva s Englezima

-Iskustva s Englezima su dobra i nadam se da će se nastaviti. To su sve napadači svjetske klase, ali nadam se da ćemo se dobro s njima suočiti da ćemo ih zaustaviti. rekao je.

Harry Kane je definitivno najveća opasnost prema mišljanju Dominika Livakovića.

– Igrao sam protiv Sterlinga, on je strašno brz. Teško je izdvojiti nekog da je daleko ispred svih. Odradili smo par sastanaka i mislim da smo pohvatali sve što izbornik želi i to dobro izgleda na treningu i nadam se da će biti i na utakmici, rekao je.  

Prilika u veznom redu

– Mislim da je naš vezni red bolji od njihovog i nadam se da će vezni red to dobro odraditi. Tu vidim veliku priliku za nas, naglasio je.

Igranje na Wembleyju doživljava kao velikim trenutkom svoje karijere.

– Igram za svoju državu na velikom natjecanju i smatram kako je to najveća utakmica u mojoj karijeri.

Komentirao je i reprezentaciju Škotske.

– Sigurno da su dobra momčad kas su na Euru. Pobijedili su Srbiju koja isto ima dobre igrače i sigurno su velika opasnost. Nadam se da ćemo utakmicu riješiti u našu korist, istaknuo je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!