Goran Sablić novi je šef stručnog stožera FK Sarajevo, a potpisao je ugovor u trajanju od jedne godine uz mogućnost produženja po završetku sezone.

Uz Sablića novi članovi stručnog stožera će postati i Siniša Šegović i Marko Lozančić koji će obnašati dužnost prvog asistenta i fitnes trenera, priopćeno je iz kluba.

-Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti i nadam se da ćemo u ovoj sezoni ostvariti rezultat kojim ćemo učiniti naše navijače ponosnim. U idućim danima ću se bolje upoznati i sa igračima, imamo dovoljno vremena da se upoznamo i dobro spremimo za sezonu koja je pred nama. Iskoristio bi ovu priliku i da se zahvalim svim ljudima iz HNK Hajduk na suradnji koju smo imali u ranije – kazao je Sabljić.

Hrvatski stručnjak je posljednji angažman imao u drugom timu Hajduka, a vodio je i RNK Split, NK Široki Brijeg, te moldavski FC Sheriff Tiraspol. Sa Širokim Brijegom je osvojio Kup Bosne i Hercegovine, dok je kao trener Sheriffa osvojio titulu u Moldaviji. Kao nogometaš Sablić je nastupao za Hajduk i Dynamo Kyjev.

Sablić će danas prvi put voditi trening Bordo kluba, te se upoznati s igračima i ostatkom stručnog stožera.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!