Nakon jučerašnjih stravičnih scena s utakmice grupne faze Europskog prvenstva Danska – Finska, kada se u završnici prvog dijela srušio najbolji igrač Danske Christian Eriksen, sva pozornost nogometne javnosti je upravo na spomenutom nogometašu.

Jutros su se oglasili i iz Nogometnog saveza Danske sa službenim informacijama te su priopćenjem oduševili sportsku javnost informacijom da se Eriksen nalazi u stabilnom stanju.

“Ovog jutra razgovarali smo s Christianom Eriksenom koji šalje poruku zahvalnosti svojim suigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostat će u bolnici dok se ne završe ostali pregledi”, navodi se u priopćenju te se dodaje:

“Ekipa i stručni stožer su bili u šoku nakon jučerašnjih događanja, ali nastavljaju biti jedan uz drugog. Zahvalujujemo se svima na porukama podrške za Eriksena. Potrudit ćemo se da sve ove poruke dođu do Eriksena i njegove obitelji”.

Podsjetimo, igrači Danske i Finske su postigli dogovor o nastavku utakmice, ali tek kad su se uvjerili da je s Eriksenom sve u redu. Na kraju je Finska pobijedila 1:0. Koliko su igrači Danske bili potreseni najbolje svjedoči činjenica da su promašili kazneni udarac, koji bi inače pucao Eriksen.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!