Nogometaši Osijeka u ponedjeljak su odradili prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, a trener Nenad Bjelica je zadovoljan što su se igrači tijekom pauze pridržavali programa treninga, dodavši da su ambicije najviše moguće, odnosno da ostvare maksimum u svim natjecanjima.

– Okupili smo se na početku priprema s 19 igrača, tri vratara, uz neke koji zbog ozljeda nisu odradili uvodni trening. Nadamo se da će većina njih od ponedjeljka biti u treningu. Atmosfera je dobra, priključila su se i tri nova igrača, neki su se vratili s posudbe, priključeni su neki mlađi uz one koji su bili dio velikih uspjeha koje smo ostvarili, izjavio je trener Nenad Bjelica i dodao: 

– Na prvi pogled svi dobro izgledaju. Kondicijski treneri će pogledati podatke s testiranja i provjeriti njihovo stvarno stanje. Nitko nije došao s većom kilažom, dobro su odradili testiranje tako da imamo preduvjete za krenuti s ozbiljnim radom.

Prvi trening s Osijekom odradili su i Šime GržanAmer Hiroš i Slavko Bralić, pojačanja Osijeka za novu sezonu.

– Bralić, Hiroš i Gržan su došli u dosta dobrom stanju, odradili su trening bez problema što znači da su se pridržavali plana treninga koji smo im dali. Dolasci i odlasci? Bit će dolazaka i odlazaka, teško mi je reći kojim ritmom, jer trenutno se ne događa ništa konkretno, dodao je, kako prenosi internetski portal Osijeka, trener Bjelica.

Prošle sezone Osijek se dugo držao u utrci za naslov s Dinamom, a na kraju je uvjerljivo osvojio drugo mjesto sa 16 bodova više od trećeplasirane Rijeke, te 17 više od Hajduka, koji je bio četvrti.

– Ambicije su najviše moguće. Kada sam prošle godine pri dolasku na minus osam rekao da očekujem da se borimo za najviše ciljeve tako i sada kada smo u egalu sa svima imamo ista očekivanja. Ne da se želimo boriti, već želimo i osvojiti poneku titulu. Opet ćemo najozbiljnije moguće nastupati u svim natjecanjima u kojima sudjelujemo i s ovom momčadi ostvariti maksimum. Prošle sezone smo ostvarili sjajne rezultate, a to u najmanju ruku očekujem i ove sezone, da se još poboljšamo u svakom pogledu, zaključio je Bjelica.

Osijek će do subote trenirati u Gradskom vrtu, a uvodni dio priprema zaključit će trening utakmicom protiv Čepina. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!