Prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za početak nove sezone nogometaši Hajduka odigrat će u subotu u Grudi pokraj Dubrovnika gdje će uveličati stotu obljetnicu postojanja HNK Slaven Gruda.

Bijeli su u ponedjeljak na Poljudu započeli pripreme pod vodstvom novog trenera Jensa Gustafssona i njegovog stručnog stožera.  

Do četvrtka ujutro igrači će odraditi ukupno šest treninga te proći cijeli niz testiranja, a zatim u popodnevnim satima kreću prema jugu Hrvatske gdje će boraviti sve do završetka utakmice s HNK Slaven. 

Hajdukovci u Dubrovnik stižu u četvrtak popodne, a u večernjim satima cijela momčad će posjetiti centar grada te prošetati Stradunom.  

U petak u 10 sati Bijeli će trenirati na stadionu NK GOŠK Dubrovnik 1919 na Lapadu, a ujutro uoči same utakmice trenirat će u Grudi. Od 17 sati počinje središnji događaj – utakmica HNK Slaven Gruda – Hajduk.  

Nakon utakmice prva momčad vraća se u Split i s treninzima nastavlja u ponedjeljak, a već u srijedu planiran je polazak na središnji dio priprema koji će se održati u Sloveniji, piše službena stranica HNK Hajduk. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!