HŠK Zrinjski počeo je sa pripremama za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U prostorijama mostarskog kluba trener Sergej Jakirović održao je sastanak na kojem su bila 24 igrača, a Filip Arežina je došao u civilu i isti brzo napustio. Nakon sastanka komentar uoči prvog treninga dao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović, koji je govorio o planovima pripremama, ali i ambicijama u novoj sezoni.

“Namjerno smo ‘tek’ danas počell, dok su se momci spremili, dobili su prije toga individualni plan rada. Ostalo je četiri tjedna do prvenstva i napravit ćemo sve na fizičkoj spremi. Tu su i neki novi igrači,  a bit će još novih nogometaša, ali neću o imenima jer nam ‘kradu’. Vidjet ćemo sve u narednim danima”, rekao je Jakirović, a zatim nastavio:

“Tu smo prvih tjedan dana. Plan je nakon toga odlazak u Livno, gdje ćemo odigrati utakmice sa Posušjem i Šibenikom. Onda se vraćamo u Mostar pa idemo u Međugorje, gdje ćemo igrati sa Hrvatskim Dragovoljcem, dogovorili smo i sa GOŠK-om, čekamo i  splitski Hajduk.”

Ambicije u novoj sezoni?

“Neuspjehom u prošlom periodu kada smo ostali bez Europe mijenja se i financijska konstrukcija. Odlučili smo napraviti zaokret, dovesti neke mlade igrače,  no sve su to birani momci. Ja mogu pričati i o tituli, Europi, ali znate da je duga sezona. Vidjet ćemo, ambicije su uvijek vrh.”

Po završetku prozivke Plemići su odradili i prvi trening, a danas su se treneru Jakiroviću odazvali ovi igrači:

1. Antonio Soldo
2. Faruk Dalipagić
3. Josip Ćorluka
4. Domagoj Marušić
5. Slobodan Jakovljević
6. Marin Magdić
7. Josip Gačić
8. Almir Bekić
9. Damir Zlomislić
10. Juraj Ljubić
11. Dragan Juranović
12. Mario Tičinović
13. Nemanja Bilbija

POSUDBA
14. Vojin Savić
15. Blaž Bošković
16. Gabrijel Čoko
17. Ivan Jajalo

JUNIORI
18. Patrik Bošnjak
19. Nikša Šilić
20. Antonio Prskalo

NOVI IGRAČI
21. Luka Kukić
22. Matija Malekinušić
23. Anes Vazda
24. Gojko Gadže

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!