Severina je danas doživjela pravu dramu.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, provaljeno joj je u zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku. Izvori bliski pjevačici potvrdili su nam kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade u ovom se trenutku nalazi nekoliko policijskih automobila, a u stanu se odvija očevid kako bi se ustanovilo s kojom su namjerom lopovi uopće provalili te jesu li sa sobom odnijeli vrijedne stvari.

– Danas u prijepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su u zagrebačkoj policiji za Slobodnu Dalmaciju.

– Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju, rekao je Davor Grgin, bliski suradnik Severine.

Neslužbeno doznaju da su svi dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Izvor:slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!