Prenosimo objavu Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom;

Nastavna godina 2020./2021. bliži se kraju.

Naši prvašići su već na odmoru i bezbrižno upijaju sunčeve zrake odmarajući se od zahtjevne godine.

Školsko je pravilo među učenicima završnog razreda izdvojiti one koji su se svojim zalaganjem, marljivim radom i uzornim ponašanjem na poseban način istaknuli u generaciji.

Odlučeno je da su to ove godine učenica 9.a Mateja Herceg i učenica 9.d Petra Majić!.

Mateja i Petra su iz godine u godine postizale odličan uspjeh i uzorno se vladale, a za vrijeme nastave na daljinu bile su od velike pomoći svojim kolegama iz odjela kao i predmetnim nastavnicima. Njima, njihovim obiteljima i razrednicima od srca čestitamo! Danas je ravnatelj škole Davorin Medić učenicama uručio prigodne poklone.

Čestitamo i svim ostalim učenicima devetog razreda. Vaše fotografije krasit će školski hodnik cijelu narednu školsku godinu. Oni maleni prolazeći kraj panoa gledat će vas kao nedostižno odrasle, pametne i sveznajuće. Vaši nastavnici će vas gledati sa sjetom jer ste jedan komadić njihova profesionalnog šarenog mozaika. Nekima prvi komadić, a nekima među zadnjima.

Vi sebe gledajte kao one koje budućnost čeka otvorenih vrata. Iskoristite svoje potencijale, pokažite sve ono što u vama čeka da procvjeta, budite veseli nositelji nade u ovom teškom trenutku za djecu i mlade cijelog svijeta.

Želimo vam svako dobro, staloženo srce i mirno more života!

Izvor: OŠ Marka Marulića Ljubuški

error: Content is protected !!