Osijek, Rijeka i Hajduk nakon današnjeg ždrijeba u Nyonu doznali su suparnike u drugom pretkolu Konferencijske lige, novog UEFA-ina natjecanja koje nasljeđuje Europsku ligu.

Osijek je vjerojatno najlošije prošao jer igra protiv poljskog Pogodana, Rijeka će igrati protiv pobjednika dvoboja između andorske Santa Julije i malteške Gzire, poznate našoj publici jer je prije dvije godine šokirala splitski Hajduk, a hajdukovce pak ovaj put čeka ogled s kazahstanskim Tobolom.

Prva utakmica Osijeka i Pogodana igrat će se 22. srpnja na stadionu Miejski im. Floriana Krygiera u Szczecinu, a uzvrat je sedam dana poslije u Osijeku. Hajduk igra 22. srpnja na Poljudu, a uzvratni susret na rasporedu je 29. srpnja u Kostanaju. Rijeka 22. srpnja gostuje, a uzvrat na Rujevici na rasporedu je sedam dana poslije.

Na ždrijebu u Nyonu saznali smo i kako će Dinamo, ako slučajno u prvom pretkolu Lige prvaka ispadne od islandskog Valura, u Konferencijskoj ligi na poraženog iz duela norveškog Bodo/Glimta i poljske Legije.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!