Ivanu Čuljak, simpatičnu slastičarku koja stoji iza brenda “Neka jedu kolače”, mnogi pamte kao jednu od najzanimljivijih natjecateljica u kulinarskom showu Masterchef, i to u njegovoj drugoj sezoni.

Danas je jedna od najpoznatijih osoba na hrvatskoj gastro sceni, a 2019. je proglašena gastro influencericom godine.

ivana-culjak

Nakon Masterchefa Ivana je otišla u Meksiko, što je bilo dosta hrabro, budući je tamo nije čekao siguran posao.

Nakon toga je posjetila još nekoliko zemalja, gdje je brusila svoj talent, mnogo učila, da bi se prošle godine „skrasila“ u Zagrebu gdje je otvorila radnju „Neka jedu kolače“ koju obožavaju mnogi.

U emisiji „Vrijeme je za goste“ večeras od 21 sat će govoriti o svojim slasticama, u koje dodaje i okuse Hercegovine, putovanjima na daleke destinacije s kojih donosi nova kulinarska znanja i vještine, kao i projektima u pripremi, među kojima je i putopisna kuharica, na kojoj radi već neko vrijeme.

Kojim slasticama ih je osvojila, hoće li „Neka jedu kolače“ doći i u Hercegovinu, koje su daleke destinacije koje planira uskoro posjetiti, kao i drugim zanimljivostima, doznajte večeras u razgovoru sa Snježanom Delić, urednicom i voditeljicom emisije „ Vrijeme je za goste“ u programu Radiotelevizije Herceg Bosne od 21 sat.

ivana-culjak

error: Content is protected !!