Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na predstavljanje knjige “Ljubav i osveta u doba Hasanaginice” autora Ante Zirduma, koje će se upriličiti u subotu 19. lipnja, s početkom u 19.30 sati, u Knjižnici Ljubuški.

Predstavljanje se upriličava u okviru “Napretkovi ljubuški dani 2021.”, a organizatori istoga su HKD „Napredak“ Ljubuški i JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški.

Ovaj novi roman poznatoga bosansko-hercegovačkog književnika i napretkovca unosi novo shvaćanje Hasanaginice i izvornog teksta koji je po mnogočemu biser svjetske književnosti na jedan sasvim nov i suvremen način.

O romanu će osim autora Ante Zirduma govoriti recenzenti knjige sarajevska književnica Jasmina Hanjalić te Marinko Brkić dok će pak programom moderirati mostarski pjesnik Ivan Vrljić.

U glazbenom djelu programa nastupit će učenici Glazbene škole Ljubuški.

Ukratko o autoru: Anto Zirdum – objavio je 16 autorskih knjiga, 4 drame, jednu monodramu, zastupljen je u više zbornika i antologija. Piše pjesme, priče i eseje koje objavljuje u raznim listovima, časopisima i godišnjacima. Djela su mu prevedena na engleski, mađarski, makedonski, njemački, poljski i slovački, a za ista je dobivao brojne nagrade.

Radujemo se vašem dolasku!

error: Content is protected !!