Dejan Lovren na konferenciji za novinare uoči utakmice s Češkom rekao je kako Vatreni idu na tri boda bez kalkuliranja.

Dejan Lovren je istaknuo kako očekuje tvrdu utakmicu protiv Češke.

– Imamo svoj sistem i viziju koju ćemo odraditi sutra protiv Češke. Osjećam da ćemo puno bolje odigrati utakmicu. Očekujem dosta tvrdu utakmicu jer oni su tu u naletu. Osvojili su prva tri boda. Osjećaju se u komfornijoj situaciji. Vjerujem u našu ekipu koju već znam godinama. Nama kad je najpotrebnije, mi smo uvijek pravi. Izaći će taj karakter. Trebamo pametno odigrati i sve što od nas izbornik traži. Bez kalkuliranja, idemo na ta tri boda, rekao je. 

Odgovorio je na upit novinara kako reprezentacija neće kalkulirati u sljedećim utakmicama te kako su koncentrirani na sebe.

– Nismo ekipa koja će gledati na nekog drugog, jedino ako moramo. Sve je u našim rukama, mislim da tako i Englezi razmišljaju. Protiv Škotske neće definitivno biti lako, rekao je.

O drugim reprezentacijama i tko je ostavio najbolji dojam

– 
Pratimo svaku utakmicu na prvenstvu jer nemamo što pametnije raditi u sobama. Možemo izdvojiti Francusku, Italiju, ali po meni najveći favoriti su Francuzi. Znaju što rade i imaju tu individualnu kvalitetu na svakoj poziciji. Imaju bezbroj odličnih igrača i na klupi. Italija fantastičan posao radi, naglasio je. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!