HNK Hajduk objavio je da je potpisao produženje ugovora s Samuelom Ememom Eduokom. Novi ugovor trajat će do ljeta 2023. godine, a potpisao ga je u Cavtatu gdje su Splićani na pripremama.

Proteklu sezonu proveo je na posudbi u redovima turskog Konyaspora nakon što je prije odigrao cijelu sezonu u Hajduk.

– Vrlo sam sretan što se ponovno vraćam u Split nakon 10 izazovnih mjeseci koje su iza mene. Želja mi je da iskoristim ovu pozitivnu energiju koja vlada u Klubu i povjerenje koje mi je ukazano od strane čelnih ljudi Hajduka. Jedva čekam ponovno istrčati na teren u Hajdukovom dresu i dokazati svoju vrijednost. Želim pomoći momčadi i Klubu te prije svega razveseliti ove divne navijače koji su mi davali potporu sve ovo vrijeme, rekao je Eduok za službene stranice kluba.

On je splitskom dresu u 32 utakmice postigao 11 pogodaka uz tri asistencije.

– Produženju ugovora sa Samuelom smo pristupili na jedan drugačiji način. Ovim putem želim se zahvaliti igraču i njegovom agentu koji su pokazali razumijevanje za trenutnu situaciju koja vlada u čitavom nogometnom svijetu i prilagodili se novim uvjetima ugovora. Na taj način su pokazali da im je stalo do Kluba. Osobno vjerujem u njegove igračke kvalitete i sposobnosti i siguran sam da će nam biti veliko pojačanje za iduću sezonu, rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!