Do početka nove sezone u Premijer ligi BiH ostalo je nešto manje od mjesec dana, a većina premijerligaša odnedavno je u pogonu i u pripremama za novo prvenstvo.

Među njima je i mostarski HŠK Zrinjski, koji u novu sezonu ulazi u dosta izmijenjenom sastavu. Plemići će od danas boraviti u Međugorju umjesto u Livnu kako je prvotno planirano, ali je stručni stožer odustao od priprema u ovom gradu zbog lošeg travnjaka na tamošnjem stadionu. Tim Segeja Jakirovića će u srijedu odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv Posušja. Mjesto odigravanja susreta još uvijek nije poznato, a već u subotu će mostarska ekspedicija krenuti put Sinja gdje će igrati također prijateljski meč i to protiv člana 1. HNL, ekipe Šibenika. Na ovaj put ide i novopečeni igrač ovog tima, Karlo Kamenar. Pod Bijelim brijegom je u ovom prelaznom roku bilo veoma prometno. Klub su napustili Stanić, Govedarica, Vukoja, Filipović, Pezer, Ibanez, Pušić, Enin i Travaglia, a njima bi se možda već danas na izlaznim vratima mogao pridružiti i Ognjen Todorović.

Zrinjski po prvi put nakon 2013. godine ovog ljeta neće igrati u kvalifikacijama za neko europsko natjecanje, pa će prvu zvaničnu utakmicu Plemići odigrati u prvom kolu Premijer lige BiH kada na Pecari budu gostovali Širokom Brijegu.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!