Jučer, 21.06.2021. godine u jednoj od prostorija Agronomskog i prehrambeno tehnološkog fakulteta predstavljeno je sedmo izdanje studentskog fakultetskog časopisa, poznatijeg pod nazivom “Trut(h)”.

Na predstavljanju časopisa osim studenta sudjelovali su i neki od profesora fakulteta. Zbog ispitnih rokova i cijele situacije s još spominjanom pandemijom sve je održano u skromnijim uvjetima. Prisjetimo se časopis “Trut(h), je prvi put izdan 2007. godine. Od tada do sada ovaj časopis ukupno ima 7 brojeva. Ove godine studentica II. godine diplomskog studija, smjera Bilinogojstvo, Marija Bagarić zajedno s predsjednikom Studentskog zbora APTF, Ivanom Mucićem inicira pokretanje 7. broja studentskog fakultetskog časopisa. Od prijedloga do realizacije je prošlo nekoliko mjeseci, ali smatraju da za dobre stvari treba određeno vrijeme. Došlo je do promjene cjelokupnog izgleda časopisa, “Trut(h)” se pojavio u novom “ruhu”, – navode.

Danas su uručene i zahvalnice svim članovima uredništva koje čine uz studente i profesori fakulteta, zahvalnice su uručene i sponzorima.

“Jako sam sretna i ponosna, ponosna na sebe, ali posebno na tim ljudi koji je radio sa mnom na ovom broju časopisa. Smatram kako smo napravili dobar posao. Opet, smatram kako nije na meni da procijenim koliko je ovo izdanje uspješno, stoga neka djela govore. Ovim putem se želim zahvaliti vodstvu našeg fakulteta, posebno prof. dr.sc. Ivanu Ostojiću, koji je sve naše ideje i vizije podržao, da nismo imali te potpore, danas ovoga ne bi bilo. Hvala Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru na čelu s Marijom Barun na financijskoj podršci, kao i Mesnoj industriji Šišović. Hvala svima” – poručila je Marija Bagarić, glavna urednica časopisa “Trut(h)”

“Ovo sedmo izdanje časopisa “Trut(h) posvećeno je svim prošlim, sadašnjim i budućim članovima uredništva, koji su ili koji će svojim radom ostaviti pisani trag u časopisu. Također se zahvaljujem svim sponzorima ovog projekta, kao i kolegama koji s dali doprinos u istom.”

Kako je sve danas izgledalo, tko su bili gosti, možete pogledati u nastavku!

error: Content is protected !!