Elvedin Pezić iz Bosne i Hercegovine jedan je od najpoznatijih tumača islama u regiji, a njegovi statusi na društvenim mrežama često izazivaju veliku pozornost zbog rasprava i njegovih stavova.

Jedan od takvih statusa odnosi se na položaj žena u društvu.

  • Zapadno društvo moralno se SRUŠILO onog momenta kada su ženu izveli iz kuće i onda kada je žena postala sve osim MAJKA!!! – poručio je Pezić, prenose 24sata.hr.

Na njegov status reagiralo je mnogo ljudi. Neki se s njime slažu, neki ne.

  • Tako je, danas sve žene žele da rade samo da bi ostavile djecu nekom drugom da ih čuva, a one kao da se ‘odmore’ od djece jer im smetaju, pa idu da se miješaju s muškarcima – jedan je od komentara.
  • Ljude koji misle da su svi belaji nastali kada se ‘žena izvela iz kuće’ ne bi trebalo izvoditi iz kuće. Sramotna izjava! Imam dojam da se pojedini ‘muškarci’ boje da im se ‘žena izvede iz kuće’ jer će, ne daj Bože, svijeta vidjeti pa joj on neće biti zanimljiv. Žena nije objekt da se drži u kući već joj je mozak dat s razlogom, da misli, da se školuje, da napreduje, a naravno i da taj mozak koristi i formira zdravu obitelj – napisala je jedna komentatorica.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!