Hrvatska košarkaška reprezentacija jučer je u pripremnoj utakmici pred nastup na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Splitu u srijedu svladala Portoriko sa 74-59.

Danas će s istim protivnikom odigrati još jedan susret, ali taj će biti zatvoren za javnost. Hrvatska će biti pojačana i za Bojana Bogdanovića koji je dostupan reprezentaciji nakon ispadanja u NBA doigravanju.

– Zna se tko je Bojan Bogdanović i što on znači za našu momčad. Izgledi? Ne znam, ne volim nešto obećavati. Ono što tražim uvijek da svaki trening dajemo sve od sebe i takvi ćemo onda biti na utakmici. Idemo korak po korak, cilj nam je da napravimo sve da dođemo u final i onda kada dođemo u finale, tamo trebamo odigrati opet jednu dobru, najbolju moguću utakmicu u tom trenutku i napraviti sve u našoj moći da se plasiramo na Olimpijadu. , rekao je izbornik Veljko Mršić nakon jučerašnje pobjede.

Hrvatska će od 29. lipnja do 4. srpnja na turniru u Splitu pokušati izboriti plasman na OI u Tokiju. Suparnici u skupini bit će Brazil i Tunis, dok na turniru još igraju Njemačka, Rusija i Meksiko, a samo pobjednik turnira će izboriti plasman na OI.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!