Španjolski napadač Alvaro Morata otkrio je kako zbog promašaja na Europskom prvenstvu dobiva prijetnje i uvrede.

“Nakon utakmice s Poljskom nisam mogao zaspati devet sati. Primio sam toliko prijetnji, uvreda članovima moje obitelji, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi djeca umrijeti… Ali sad sam dobro. Možda bih prije par godina bio uništen. Proveo sam par dana izoliran od svih i to mi pomaže”, otkrio je Morata.

“Možda na Euru nisam napravio posao onako kao što sam trebao. Shvaćam da me kritiziraju zato što nisam zabio, ali želim da se ljudi stave u moju poziciju. Nemaju pojma kako je to primati prijetnje kakve ja primam, čitati ‘nadam se da će ti djeca umrijeti’… Kad se dogodi neka tragedija, reći će: ‘Bilo je to krasno dijete.’ Svaki put kada uđem u sobu, mobitel stavim na drugi kraj prostorije. Najviše me smeta ono što govore mojoj ženi, mojoj djeci. Njima također govore sve te užasne prijetnje i uvrede”, dodao je.

“Ponosan sam što sam pucao taj penal protiv Slovačke jer se nitko drugi nije usudio uzeti loptu. Pogledao sam želi li itko pucati i vidio sam da nikome to ne pada pamet. Pucao sam i golman je obranio. I što onda? Svijet nije propao zbog toga. Svi promašimo. Casillas, Reina i Raul dali su mi podršku i rekli da ne pridajem važnost kritikama”, ističe.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!