Mađarska reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva nakon što je zauzela posljednje mjesto skupine F, u kojoj je igrala s Francuskom, Njemačkom i Portugalom. Po bod je uzela u ogledima s Francuzima (1:1) i Nijemcima (2:2) i pritom ostavila dobar dojam.

Posebice se to odnosi na ogled s Njemačkom, u kojem je dvaput vodila i bila u igri za prolazak skupine sve do pred sam kraj ogleda, kad je sastav Joachima Löwa izjednačio i gurnuo je na dno poretka.

”Spavao sam 15-ak minuta”, priznaje Talijan Marco Rossi, mađarski izbornik od 2018. godine.

”Nisam ni mogao pomisliti da bi remi s Njemačkom mogao tako utjecati na mene. Znam da nam dobro ide, ali mi je žao”, dodaje.

”Prije mog dolaska gubili smo od Andore, Kazahstana i Luksemburga, a pamtim utakmicu iz 2019. protiv Hrvatske. Izgubili smo je zbog straha već u svlačionici. Luka Modrić uzeo je nevjerojatnu loptu Tamasu Kadru. Otad ga nisam zvao u reprezentaciju. Sad je u Kini”, prisjetio se kvalifikacija za Euro.

Pričao je Rossi i o tome da se ne namjerava vratiti u Italiju, da ga je Mađarska usvojila, a dotaknuo se i Cristiana Ronalda, koji je zabio dva gola u portugalskoj pobjedi 3:0 na Euru.

”On je veliki šampion, ali zna iritirati. Nakon što je zabio penal protiv nas, slavio je gol kao da je postigao pogodak u finalu. Ljudi primjećuju takve stvari”, zaključio je.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!