Napadač španjolske nogometne reprezentacije Alvaro Morata (28) izjavio je da je primao prijetnje i te da su vrijeđali njegovu obitelj.

– Nakon utakmice s Poljskom nisam mogao zaspati devet sati. Primao sam prijetnje, vrijeđali su moju obitelj, pisali su da se nadaju da će mi djeca umrijeti. Mogu prihvatiti kritiku što ne zabijam golove, ali kada vam govore da žele da vam djeca umru, to je vrlo ozbiljno i uznemirujuće. Kad se sa suigračima vratim u hotel, mobitel ostavim što dalje od sebe, ali najviše me smeta što te prijetnje čuju moja žena i djeca dok su na stadionu za vrijeme utakmice, izjavio je, kako prenose u petak talijanski mediji, Alvaro Morata za španjolsku radio postaju Cope.

 Unatoč prijetnjama i uvredama, Morata je kazao da se danas puno bolje nosi s time jer redovito razgovara s momčadskim psihoterapeutom.

 – Moji suigrači me zezaju zbog toga, ali meni to puno pomaže. Dobro je kad s nekim možeš razgovarati o stvarima koje te muče, kazao je Morata, koji bio u početnoj postavi Španjolske u sve tri utakmice u skupini na Euru, ali je unatoč brojnim prilikama postigao samo jedan gol, i to u utakmici s Poljskom koja je završila 1-1.

 Hrvatska u osmini finala Eura igra protiv Španjolske u ponedjeljak u Kopenhagenu (18 sati).

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!