Hrvatska je jučer nakon produžetaka poražena od Španjolske s 5:3, a strijelac trećeg gola koji je Vatrene odveo u produžetke, Mario Pašalić, nakon utakmice je rekao kako ostaje žal kad se ispadne na ovakav način. 

Mario Pašalić je rekao kako je utakmica protiv Španjolske za neutralne navijače bila jako dobra i zanimljiva za gledati.

– Nažalost, za nas nije završila onako kako smo možda očekivali. Nakon tog trećeg gola izjednačujućeg u samom finišu utakmice- Šteta, vratili smo se. Drugo poluvrijeme e nismo baš dobro izgledali. Uspjeli smo se vratiti u zadnjih deset minuta i nadali smo se nošeni tom euforijom da ćemo okrenuti taj rezultat. Imali smo prilike u produžecima, par vrhunskih prilika. Nažalost, nismo zabili i Španjolci su to kaznili, rekao je.

O minutaži i pogotku

-Bio sam spreman, nisam dobio neku veću minutažu u prethodne tri utakmice. Čekao sam strpljivo svoju priliku. Kad sam dobio priliku, zadnjih 15 minuta pokušao sam dati sve od sebe. Posrećilo mi se, zabio sam i donio te produžetke. Nažalost, nije završilo najsretnije za nas, rekao je.

Istaknuo je kako su se Vatreni dosta mučili i trčali u prvom poluvremenu, ali Španjolci su kvalitetni.

– Držali su posjed i igrali su stvarno dobro. Pokazali smo da možemo igrati sa Španjolskom i protiv tih igrača. Ostaje žal kad ispadneš na ovakav način. Okrećemo se kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje treba izboriti i dogodine na Svjetskom prvenstvu pokazati pravu i moćnu Hrvatsku, rekao je.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!